Een expert in zijn vak !

03 500 41 17

Kwaliteitsvolle veranda bouwen
Kies voor aangename warmte en extra zonlicht

Veranda’s zijn door de jaren heen zo geëvolueerd dat u ze inmiddels gaat zien als het verlengde van de woning. Dit houdt natuurlijk ook in dat de constructies mooi, degelijk en duurzaam moeten zijn en perfect aansluiten bij de stijl van uw woning.

Nieuwe veranda

Wilt u een veranda bouwen regio Stekene? U kan terecht bij De Decker Constructies voor het volledige pakket: funderingen, metselwerk, pleisterwerk, aanleg van loodgieterij, elektriciteitswerken én meer. Wij bewerkstelligen het hele proces zodat uw veranda in orde is van top tot teen. U moet er geen andere aannemers bijhalen, want veranda’s bouwen is nu eenmaal onze specialiteit. Wist u trouwens dat we ook ramen en deuren voor uw huis maken?

Voor, tijdens en na de werken

Elke klant is verschillend en ook de noden variëren sterk. Wij maken dan ook een voorstel dat flexibel is en aangepast aan uw wensen. De Decker Constructies kan u zelfs een 3D-model tonen van uw toekomstige veranda, zodat u een goed zicht hebt op uw mogelijkheden. Laat uw veranda daarom niet zomaar door eender wie bouwen in de regio Stekene maar doe beroep op De Decker Constructies. Wij staan u graag bij indien er zich een probleem zou voordoen na de aanbouw, want onze dienstverlening stopt niet zodra uw veranda klaar is.

Contact

Moest u nog met vragen zitten of u wenst een offerte om uw veranda te laten bouwen regio Stekene? Dan kunt u ons gerust contacteren. Wij helpen u zo snel mogelijk.

ruime ervaring

degelijke kwaliteit

correcte prijzen