Een expert in zijn vak !

03 500 41 17

PVC ramen en deuren met afwerking naar keuze
Kleurgarantie en matte of glanzende afwerking

PVC is uitstekend voor isolatie, makkelijk te onderhouden en, omdat het een kunststof is, gewoonweg goedkoper dan aluminium. De Decker Constructies gebruikt bovendien PVC van topkwaliteit zodat een duurzame constructie steeds gegarandeerd is. Uw PVC ramen en deuren te Stekene zullen dan ook perfect aansluiten bij de stijl van uw woning en ervoor zorgen dat de warmte tijdens de koude wintermaanden lekker binnen blijft.

Kies zelf de afwerking

Ook PVC kan aangepast worden aan uw wensen. Zo kan de afwerking glanzend of mat zijn en kan u zelfs kiezen voor een houtstructuur, waardoor het materiaal er net als hout uitziet. Ook de kleur kunt u volledig zelf kiezen. U krijgt een kleurgarantie van 10 jaar zodat u op beide oren kunt slapen op vlak van esthetische vormgeving en afwerking.

Contact

PVC ramen en deuren die De Decker Constructies uit Stekene plaatst zijn dus zeker niet minderwaardig aan de aluminium constructies. Neem meteen contact op voor een offerte of meer info. Wij komen graag langs voor een vrijblijvende opmeting en helpen u de juiste materiaalkeuze te maken aan de hand van uw eisen en wensen. Alle ramen, deuren en veranda’s worden steeds op maat gemaakt.

ruime ervaring

degelijke kwaliteit

correcte prijzen