Een expert in zijn vak !

03 500 41 17

Aluminium ramen en deuren
Topkwaliteit gegarandeerd

Voor de productie van onze ramen en deuren gebruiken we aluminium van ALUK dat volledig voldoet aan het CE-keurmerk. De Decker Constructies garandeert u zo de beste kwaliteit tegen een klantvriendelijke prijs.

De voordelen van aluminium

Aluminium is een zeer lichte maar toch stevige materiaalsoort die nog extra voordelen biedt. Het is roestvrij en ecologisch verantwoord dus ideaal voor wie het graag milieuvriendelijk houdt. Daarnaast biedt aluminium u ook onderhoudsgemak en een kleurgarantie van 10 jaar, zodat u lang en zorgeloos van uw aluminium ramen en deuren te Stekene kunt genieten. Het ene aluminiumproduct is het andere niet en daarom is het inwinnen van advies zeker aan te raden. Ook wanneer isolatie van uw ramen en deuren uw grootste zorg is, raden wij aan om te kiezen voor aluminium.

Onderlinge verschillen

Ook tussen reeksen aluminium kunnen er verschillen zijn. Zo is TRITON HI uitstekend voor isolatie terwijl u voor extra stevigheid kan opteren voor VENTA. Voor onze aluminium ramen en deuren gebruiken we steeds het beste dat ALUK u aanbiedt. Indien u nog enkele vragen heeft of graag een offerte van ons krijgt, geef ons gerust een seintje. Wij overleggen graag met u de mogelijkheden voor plaatsing van uw aluminium ramen en deuren regio Stekene. Ook voor de mooiste veranda’s en tuinkamers bent u bij ons aan het juiste adres.

ruime ervaring

degelijke kwaliteit

correcte prijzen